Bröllop på stadshuset

Jag går in på min hemsida och upptäcker att den är gräsligt dålig uppdaterad. Det har varit ganska mycket sista tiden (och det är jag så klart glad för) men bloggen har därför inte varit särskilt prioriterad. Jag lovar bättra mig!

Här har vi åtminstone lite bilder från säsongens första bröllop. Ett underbart lättsamt, vackert och trevligt brudpar på stadshuset som är en ren fröjd att fotografera på. Dagen var molnig och ganska kall. Jag trivs dock bra med att fotografera i mulet väder så det gör mig absolut ingenting.

Det är alltid en ära att få vara med brudparen på sin stora dag. Det är verkligen ett hedersuppdrag man får genom att få vara den som ser till att fånga minnena till framtiden. Här är ett axplock från denna härliga dag:

stadshuset_stockholm

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*