Ny fotokursstart

För många är tiden som nybliven förälder också en tid där många önskar sig att vara bättre överens med sin kamera. Väldigt många har en bra systemkamera men använder bara autoläget och får inte de där fina bilderna de önskar sig för att spara minnena från en tid som flyger fort förbi.

Det var därför jag startade mina fotokurser för föräldralediga som blivit så populära. Målet med kursen är att kunna släppa autoläget och med hjälp av manuell inställning kunna skapa bilder du själv önskar. Kursen är avsedd för främst för föräldrar som har barn under ett år. Det brukar vara en ungefärlig brytpunkt för när barnen inte längre vill låta sina föräldrar klara fokusera på en kurs samtidigt som barnet är med. Känner du att du har ett äldre barn men som det skulle fungera med är du självklart välkommen ändå. Det finns både skötbädd och sköna fåtöljer att amma i för den som önskar.

Vi träffas vid tre tillfällen och två timmar varje gång.
Första och andra tillfället är mycket teori men vi praktiserar med kameran allt vi pratar om på saker vi har omkring oss. Tredje tillfället går vi loss i studion och ser till att alla har fina bilder med sig hem!

Kostnad: 1200:-

Plats: Hemma hos mig i Åkersberga (Smedbyområdet)

Max fyra deltagare per kurs. Jag vill verkligen att alla ska få den tid som behövs.

Jag bjuder på kaffe/te och fika

Anmäl dig genom att maila dina kontaktuppgifter till al.hilbert@gmail.com så skickar jag mer information samt faktura.

Nästa kursstart är tisdag 10 februari klockan 10:30 – 12:30
(kursen har även kursdatum 17/2 och 24/2, samma tid )

fotokurs_bebis_akersberga

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*