Återkomsten

Nu har det varit bra stilla här länge… Det har varit desto mer att göra bakom kulisserna och på facebook har jag fått ett och annat inlägg publicerat i alla fall.

Hösten var intensiv på flera sätt. Både arbetsmässigt och personligt. Vintern likaså.
Nu ser jag fram emot ett nytt år med många både fotokurser och fotograferingar! Jag har massor med ideér och nya grepp att sätta igång med. I mars ska jag ett par dagar på workshop i Ängelholm med ett helt gäng kollegor. Jag ser otroligt mycket fram emot det!

Jag ser också fram emot att få göra min studio mer permanent. Jag kommer fortsätta ha min studio hemma i år också men nu får den mycket mer utrymme och struktur. Blir grymt det här!!!

fotokurs_åkersberga

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*