Bilder för framtiden

Nu har det varit bloggtorka ett tag… Skäms på mig :/

Dagarna snurrar på och ofta önskar jag att det fanns några timmar till på dygnet. Livet med småbarn är minst sagt intensivt hihi…

Nu är bilderna på syskonen vid Breviksbadet klara. Här får ni se några av de bilder de valde ur sitt webalbum. Jag funderar ofta när jag sitter och gör bilder vid datorn vad just de bilderna kan ha för betydelse om 10-20 år. Ganska mycket antagligen! Det är så lätt att tiden bara flyger förbi… När man är här och nu är det lätt att skjuta den där fotograferingen man tänkt göra på framtiden… Men det går så fort, plötsligt är vi i framtiden!

Jag vet att mamman till de här två fina tjejerna är väldigt glad att de fick gjort det i alla fall 😉

syskonfotografering

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*