Bebis på besök

Det här är verkligen en liten stjärna! Lilla Ines är det första besöket som provar mina dagsljuslampor och testade min första egenvirkade mössa… Jag känner mig så galet nöjd och får nog starta en liten virkverkstad! Mössor i olika färger och olika storlekar till alla bebisar som kommer på besök framöver 😉

Jösses, jag får ju nästan lust på en bebis till… NÄSTAN (!)… Hon är så otroligt bedårande och jag är glad att jag fick låna henne en liten stund!

bebisbilder

Bilderna där hon är vaken och har pyjamas på var egentligen extrabilder som inte var tänkta. Men hon är ju så söt att jag inte kunde låta bli att visa er:)

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Lizzan - 2014/03/15 - 09:50

Vilka underbara bilder! Måste erkänna att jag blir lite sugen på en bebis jag med, men jag får nog vänta in barnbarnen 😉

Malin på pastill.nu - 2014/03/14 - 16:59

Underbara foton på lilltjejen! du är så duktig! <3

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*