Fotografera de egna barnen

Nu ska jag erkänna en sak för er! Många säger till mig att de inte får till bilder på sina egna barn. Jag kan förstå den känslan… Det gick bra när de var bebisar, men nu… Att fotografera mina egna barn är nog det svåraste uppdraget jag kan få, haha…

Antingen har de inte tid, eller så tramsas det jättemycket eller så är de mer bakom kameran än framför för de vill se bilderna som blir. Som bilderna här, det var stört omöjligt att få till ett enda foto där storebror bara kunde vara naturlig…

Så har det ALDRIG varit med andras barn. Andras barn kan vara lite blyga till att börja med (inte alla) så jag får lägga lite tid till att bygga upp ett förtroende men sen brukar de tycka det är spännande och roligt. Nyfikna kan de bli men då brukar det vara mer att de smyger sig fram och sträcker lite på halsen för att få se någon bild jag tagit. Då inbjuder jag dem naturligtvis till att få komma och titta! Men mina barn… De smyger inte alls…
Är det någon som känner igen sig?

En gång om året låter vi någon göra en familjefotografering på oss. Då är mina barn precis som andras barn. Jag är så glad att vi gör de familjefotograferingarna en gång om året. Det är förutom en rolig sak att göra en investering för framtiden. Jag skulle aldrig vilja missa de gångerna, det är ju bilderna som hjälper oss att minnas när barnen uppnått skostorlek 44!

fotografera_egna_barn

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*