Bröllopsfoto

Idag hände det! Bildprojektet jag skrivit om tidigare gick av stapeln. Tillsammans med två andra fotografer arrangerade vi en 6 timmars bröllopsfotografering. Vi ville göra den så som vi själv önskade. Bestämma rekvisita och platser vi tycker om själv. Vi har planerat i veckor och det var så himla roligt att få jobba med andra kreativa fotografer, att utbyta tankar och idéer och skapa något vi tycker om.

Underbara Kim och Linnea som gifte sig i augusti i fjol ställde upp och lät sig tålmodigt fotograferas hela dagen. TACK snälla ni! Jag har massor av bilder från dagen som ska tas tag i men här ser ni en första sneakpeak 😉

collage_140216

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Malin på pastill.nu - 2014/02/20 - 16:00

Så himla vackra foton!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*