Vårkänslor

Nej, det är inte vår ännu… Även om den smältande snögubben som barnen gjorde i söndags vittnar om att det skulle kunna vara så. Men inombords känns det som vår idag. Dagen har varit så kreativ och effektiv.

Jag har fått veta att jag ska fotografera bröllop på Marholmen söder om Norrtälje i augusti. WOW, så underbart vackert och ett helt underbart brudpar. Jag längtar redan till augusti hihi…

Jag har planerat min kurs för föräldralediga som startar den 18:e. Det var roligt att det fanns så stort och tydligt intresse för den. Många har problem att få till de fina bilderna även om utrustningen finns för att lyckas med det. Det ska vi ändra på nu;)

Jag har fått färdigt ett webalbum till den underbara skrattande 1-åringen ni redan träffat. Jag är glad att det inte är jag som ska välja ut bilderna… hihi. Det blev otroligt många bra bilder och jag kunde omöjligt välja ut ett litet urval. Nu har jag lämnat över uppgiften åt hennes föräldrar istället 😉

Jag tror jag har fått lite kläm på programmet jag gör webalbum i.

Tjohoo, inte konstigt man får vårkänslor ju 😉

vitsippor

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Anne-Li Hilbert - 2014/02/05 - 22:08

Jag med… Men det är det snart 😉

Malin S - 2014/02/05 - 20:18

Jaa.. åhhhh, vad jag längtar till riktig vår nu!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*