När det inte blir som man tänkt

Sista dygnet har inte varit riktigt som jag tänkt mig. Igår kväll fick jag förfrågan om att snabbt ordna en genrebild till en tidningsartikel gällande vårdnadsbidraget. Hej och hå, då fick jag börja gå igenom familjebilderna och hitta något passande eftersom det mesta annat är rena porträttbilder. Hittade i alla fall en bild med en sambo och son som bakar tillsammans som jag kunde erbjuda.

I morse hade jag en tokförkyld 2-åring och eftersom jag “bara” hade datorarbete på schemat föll lotten på mig att vara hemma med barnen idag. Då får man inte mycket annat gjort… Till det la jag en liten sväng till akuten och där blev jag förklarad frisk som en nötkärna. Känns bra måste jag säga:)

Som sagt har jag mest ordnat det mest akuta för stunden det sista dygnet och har därför inte sett skymten av min kamera och inte lyckats ta någon bild till dagens inlägg på bloggen. Jag visar därför ett par bilder som togs för ett par månader sedan när trädens löv fortfarande var gula. Det är mina pojkar och som ni kan se är inte den äldsta alltid lika entusiastisk. Nu i efterhand tycker han att den bilden är ganska kul… Det krävs inte alltid så mycket för att roa honom, fniss…

barnfotografering

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*