Senvinterljus

Nu känner jag verkligen att ljuset är på väg tillbaka, tjohooo! Det är vitt på backen, strålande sol och framför allt, det finns fortfarande ljus kvar när jag hämtar barn på förskolan om eftermiddagen… Det ger mig energi, lust och skaparglädje! Allt det där vackra som vilar under snön är snart tillbaka. Snart slipper vi vinteroveraller, vantar och mössor. Det ska bli alldeles fantastiskt!

Idag hade jag äran att få göra något annat fantastiskt. Jag var i Vallentuna och fotograferade en tjej på drygt ett år. Charmtroll de luxe säger jag bara! Det räckte att titta på henne så började hon skratta. Helt underbart charmigt haha… Nu går resten av eftermiddagen åt att redigera bilderna på henne.

senvinter2

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*