Hemsidan

Nu är jag där igen… Vill bara förändra och förnya hemsidan.

Idag har den blivit lite mindre rosa och jag har äntligen fått bytt ut presentationsbilden på mig själv. Den som ligger där nu tog duktiga Fotograf Marie Falkering på mig i somras när vi hade en familjefotografering.

Jag ska försöka ordna upp lite under inläggen också. Tycker det är så rörigt där än så länge. Den som har åsikter om hemsidan eller vill komma med några bra förslag är såååå välkomna med ideér. Det är ju tänkt att den ska kännas tilltalande och lättanvänd för alla er som följer mig. Jag kan se i statistiken att det ändå är en del människor som följer med här även om inte kommentarerna haglar ner direkt 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*