En snöig mulen dag…

Idag är jag sen med dagens bilder! Mindre än en timma kvar på dagen nu:)

Jag träffade fina Nathalie på Breviksbadet i Åkersberga. Platsen som jag fastnade så för när jag var där för några dagar sedan. Vilken underbar liten tjej! Jag gillar det dämpade ljuset som var vid fotograferingen idag. Men jag gillar i och för sig många slags ljus hihi… Det blir lite eftertänksamt på något sätt så här tycker jag. Det var riktigt mulet och grått idag. Egentligen kanske inte det optimalaste men jag gillar det ändå:)Imorgon blir det några bilder till på henne och hennes bror men jag sparar det till imorgon. Ögonen är inte riktigt alerta nog att sitta och redigera nu…

Ha en fortsatt trevlig stund på söndagskvällen, ni som fortsätter att vara vakna !

Nathalie_porträtt

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Anne-Li Hilbert - 2014/01/28 - 10:16

Spännande! Blev det några i helgen? :)

Tina - 2014/01/20 - 11:18

Kul att se dina bilder. Ska försöka få till några vinterbilder till helgen jag också! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*