Bröllopskampanj 2014

Nu drar snart bröllopsmässorna igång men jag kommer inte att vara där. Istället är alla brudpar som är intresserade av att veta mer om mitt arbete välkomna att boka ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte med mig där vi träffas på plats ni önskar (kanske där ni tänkt hålla ert bröllop så jag får möjlighet att se omgivningarna) och prata om er stora dag! Jag ser det som väldigt viktigt att träffas och känna av så vi stämmer med varandra och inte möts som främlingar den dag fotograferingen sker!

För alla som bokar bröllopsfotografering innan sista februari ges 10% rabatt på valfritt bröllopspaket!
Välkomna att höra av er till mail: AL.Hilbert@gmail.com eller tel: 0730-297086 för frågor eller bokning.

Brollopskampanj2014

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*