Breviksbadet i Åkersberga

Igår lovade jag att jag ska blogga någon bild varje dag. Jag tänkte kombinera detta med att samtidigt utforska min nya kommun och hitta alla fina smultronställen för fotograferingar framöver här i Åkersberga och Österåker. Januari och februari brukar vara ganska lugnt med fotograferingar och det finns tid för allt bakomliggande arbete man ändå har med planering, arbete med hemsidan OCH utforska kommunen.

Så här såg det ut en tisdagförmiddag mitt i januari vid Breviksbadet. Idag var det hyfsat vindstilla men jag tror att det kunde vara kul att göra porträtt här en dag det singlar ner stora vackra snöflingor. Vi får se om jag hittar någon som är sugen på den idén!

collage_breviksbadet

Nu blir det tillbaka till skrivbordet och planeringen 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Malin på pastill.nu - 2014/01/31 - 09:08

Underbara foton!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*