Första arbetsdagen 2014

Efter en lång och välbehövlig paus över julen tillsammans med familjen börjar vardagen idag! Och jag längtar faktiskt efter att få vara kreativ i mitt företag. Jag har så mycket idéer att genomföra att jag inte vet riktigt var jag ska starta men det känns bara kul.
Denna veckan ska jag ägna åt att strukturera och föra ner på papper en handlingsplan som förhoppningsvis för mig och mitt företag framåt. Det ska bli spännande!

Jag började veckan med en liten promenad i vinterlandskapet här i Åkersberga för att samla tankarna. Det är i naturen jag brukar hitta min inspiration och glädje och en bättre dag än idag att ta den promenaden på är nog svår att hitta. Vitt, soligt och härligt frostigt! Jag njuter av att se skönheten i alla de små saker vi har omkring oss. Enkla men vackra!

Nytt för i år på bloggen är “En bild om dagen”. Minst då alltså 😉 Det kommer att variera mellan bröllop, barn, familj och naturbilder. Häng gärna med;)

Och vet ni vad, jag blir JÄTTEGLAD om ni vill lämna en liten kommentar när ni är inne ibland! Det är så roligt att få veta vilka ni är som följer mig…

vintercollage_140113

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Malin S - 2014/01/13 - 21:14

Jag kikar in ibland. Men är lite dålig på det! Skärpning!

svar: Åhhh men.. tack… snäll du!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*