En speciell sommarmorgon…

Sommaren börjar närma sig sitt slut. Jag är tillbaka i Åkersberga och ska försöka komma ikapp med några blogginlägg med fotograferingar jag haft under Skånetiden. Jag börjar med den fotografering som var så speciell med Liff, hennes man Jakob och deras son Julius.

Liff kontaktade mig via facebook och berättar att både hon och hennes son Julius drabbats av cancer och nu ville ha fotografering medans de är skalliga tillsammans. Jag trodde knappt det var sant. Hur kan livet vara så grymt att två i samma familj ska drabbas samtidigt? Det är ju illa nog och jobbigt nog att EN drabbas! Och Jakob… Som är den friska i familjen… Han måste ju också ha det stentufft… Att hela tiden vara den starka och stöttande, det är ju ingen lätt uppgift…

Hur som helst mötte vi upp en tidig sommarmorgon i Pildammsparken i Malmö. Vi matade ankor och busade med Julius. Det jag mötte var en underbar familj med massor av kärlek och livsglädje som hade smittat vem som helst som kom i närheten:) Det är nog så när man drabbas av livets allvarliga sidor, att man verkligen kan njuta av de fina vardagliga stunder vi ändå har på ett helt annat sätt. Jag känner inte Liff väl, jag har bara mött henne vid fotograferingstillfället och skickat några meddelanden fram och tillbaka på facebook men jösses vad den kvinnan kan sprida positiv energi! Det de går igenom nu är ju grymt tungt… Ändå så positiv… Jag är imponerad!!!

Självklart var denna fotografering speciell och lämnade många spår hos mig… Jag känner så mycket med dem och tänker på dem varenda dag. Det ger mig perspektiv på tillvaron och en djup tacksamhetskänsla för det jag själv har.Jag är så tacksam att jag fick träffa dem och dokumentera en av deras sommarmorgnar detta år!

Det goda i denna historien är att prognoserna för de båda är goda! Och helt ärligt… Den styrka, energi, kärlek och positiva anda som kom från denna familj förgås nog inte så lätt… Inte ens cancer ska klara det!!!

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Malin S - 2013/08/16 - 08:51

Så fantastiskt vackert <3

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*