Majken och Aarons bröllopsbilder

Äntligen (!!!) har jag möjlighet att visa bilderna från Majkens och Aarons bröllop den 20/6. Vi har förflyttat oss till sommarstugan i Skåne och jag hade betällt ett fast bredband hit för att kunna arbeta fritt men nu har bredbandsleverantören kommit på att de har sommarförseningar… Ja, det är verkligen överraskande att det är sommar igen… 😉 Synd att de inte kunde komma på det innan det faktiskt skulle vara på plats bara… Tack vara goda grannar har jag nu loggat in på deras nätverk och lyckas komma in på bloggen. Det går inte fort, men det går i alla fall!

Nu till något mycket roligare. Majken och Aaron och deras bröllop! De gifte sig i ” The church of Jesus Christ of latter day saints “,ett tempel för mormoner i Västerhaninge/Stockholm. Jag var där med duktiga Matilda Söderström för att föreviga deras dag. Jag fick lära mig att det bara finns ett tempel i hela Skandinavien och just detta brudpar reste hela vägen från Trondheim i Norge för att gifta sig! Ett imponerande tempel i vackra omgivningar… Perfekt för bröllopsfotografering alltså! Trots gassande solsken hittade vi några bra skuggplatser att fotografera på men med de fina leenden och den varma atmosfär som brudparet och deras gäster bjöd på tror jag faktiskt att bilderna skulle bli fina överallt hehe…

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Malin S - 2013/08/06 - 08:14

Fint! Älskar bilderna när de sitter i fönstret!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*