Familjefotografering

Nu har verkligen bloggen varit åsidosatt länge… Timmarna räcker inte riktigt till. Jag skulle gärna tänkt mig lite längre dygn faktiskt! Hur som helst är min föräldraledighet nu slut och jag lovar att uppdatera här flitigare!!! Sommaren är i full gång och jag njuter så av det:)

Här kommer lite bilder från min senaste familjefotografering. Det är helt underbart att få följa denna familjen i Åkersberga. Det är tredje gången jag fotograferar dem på 2,5 år… Första gången var minsta tjejen Meja helt nyfödd…

Ett tips för er som följer mig är också att kika på min facebooksida http://facebook.com/FotografAnneliHilbert . Det blir ofta små korta inlägg där även om jag inte hinner göra hela blogginlägg här… Där dyker det också upp en och annan preview av det som komma skall på bloggen.

Snart åker vi till Skåne. Stannar hela juli och in i augusti. Lite fotograferingar vet jag att det blir där men det finns plats för fler 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
admin - 2013/06/24 - 07:40

Ja, det går fort! Du borde ha alla bilderna efter varandra i en fotobok … 😉

Kram!

Linda - 2013/06/23 - 18:26

Tja, har man fina barn vill man ju ha dom fotograferade ofta oxå 😉 Skulle vara roligt att se de första bilderna och jämföra med nu. Bara allt som hänt sedan förra fotograferingen.. Det går så fort!!

Kram!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*