Morsdagsfotografering

Förra helgen hade jag morsdagserbjudande med fotografering i Hagaparken i Stockholm. Det blev väldigt populärt och måste nog gå i repris nästa år 😉 Vi hade sådan tur med vädret, det var uppehåll hela tiden jag var där men när jag körde hem öppnade himlen sig fullständigt!!! Det hade gått bra ändå eftersom vi var i ekotemplet och därför hade tak men det blir ju lite trevligare och lite lättare när det är uppehållsväder…

Här är bilder från 2 av de fina familjerna jag fick förmånen att träffa!

Jag hade även en nyföddfotografering i söndags men de bilderna har jag inte hunnit ta tag i ännu då vi varit i flyttetagen och flyttat från Stockholm till Åkersberga.
Men snart så 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
admin - 2013/06/03 - 21:52

Tack själv fina ni!!! Det var en fröjd att fotografera er! Och har du sett att ni är stjärnor på facebooksidan med?

Nina - 2013/06/03 - 21:48

Tack Anne-Li för underbara bilder. Ett minne för livet! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*