I brist på körsbärsträd

Vaknade igår morse och var supertaggad för att det var dagen då vi skulle fotografera Gabriel och Ingrid bland körbärsträdens blommor. Tittar ut och ser att det regnar och att nästan alla bladen på trädet utanför fönstret regnat bort. Gah! Inte nog med det, Gabriel hade haft feber kvällen innan och var i och för sig feberfri nu men lite krasslig och hängig ändå. Vi bestämde oss för att ställa in det och göra en annan blomsterfotografering lite längre fram.

Hur som helst klarnade vädret upp och det blev riktigt fint under dagen. Och Gabriel piggnade till och ville gå ut. Vi hittade ett annat blomsterträd (Någon som vet vad det är för träd?)att fotografera vid. Det blev ju ganska bra ändå och nu har vi en fotografering kvar att göra:)Bilden till vänster är tagen i motljus och bilden till höger i medljus.

I lördags var jag med duktiga Sofia Daniels på ett bröllop i Uppsala. Var mest där för att hålla ordning på Sofia och hennes prylar men fotograferade lite också. Måste få tillåtelse av brudparet att lägga upp de bilderna innan jag kan göra det men hoppas på att det blir så 😉 Blev underbara bilder!

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*