Facebooktävling avgjord

Igår avgjordes facebooktävlingen som pågått hela förra veckan… Det var så otroligt roligt att läsa motiveringarna som kom in till varför man skulle vinna en fotografering. Det finns ju typ hur många fina motiveringar som helst:)På slutet hade jag några som var svåra att välja mellan men sen var det ändå en som vägde tyngst.

Annika Berggren i Skåne skrev så här:

“Har alltid drömt om en bild där jag och sonen står djupt försjunkna i ett samtal medans vi står och fiskar någonstans ! Min son har grav adhd och dessa stunderna är så fina för mej så det hade varit fantastiskt att få det förverkligat!”

Klart jag vill förverkliga det! Jag ser redan framför mig vackra bilder i tidigt morgonljus eller sent kvällsljus en vacker sommardag! Jag har inte gjort några fiskebilder så det blir nytt för mig!

Får se när det blir tävling nästa gång, det är ett kul inslag tycker jag som dessutom verkar uppskattas av mina besökare:)

Funderar en del på vad människor uppskattar att få via facebook. Erbjudanden? Vackra bilder? Behind the scenes inlägg? Fototips? Jag kommer nog att fråga på facebook en dag och tyck gärna till i en kommentar här eller där till mig så blir jag glad:)

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*