Moa och Mira i Pildammsparken i Malmö

Moa och Mira träffade jag en solig dag i Pildammsparken i Malmö (deras föräldrar också förstås ;)). Det var betydligt kallare än det ser ut i de där stickade tröjorna. Tjejerna var såååå tappra trots kallt klimat och skarp sol för ögonen. Vad gör man inte för att få till lite bra bilder 😉

Det var kul att få fota lite större barn också! Blir lite annorlunda jämfört med de små…

Jag fullkomligt älskar motljusbilden där de håller näsorna mot varandra! Jag tycker galet mycket om de andra också men den blev lite extra speciell tycker jag.Det är verkligen MAGISKT med motljus!
Håller ni med mig? Vilken skulle ni välja som favorit?

Nu tänker jag njuta av vårsolen ute. Imorgon väntar hundvalpsfotografering, något som också ska bli väldigt spännande! Hundvalpar är ju lite som flipperkulor, man vet aldrig var man har dem:)Jag ska prova lite godismuta så får vi se vad vi kan få till haha

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
Helenas Fotografi - 2013/04/03 - 13:53

Näs-puss-bilden är verkligen finast, både ljusmässigt och i hur modellerna står :) Härliga, och tappert att fota utan jacka när våren känns så avlägsen!

Fotograf Viktoria Wigenstam - 2013/04/03 - 13:24

Väldigt fina bilder, allihop!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*