David och Signe

Ännu en syskonfotografering:)Det har minst sagt varit en våg av syskon bland mina bilder nu och det är ju så himla roligt!

Mamma Sandra sa i förväg att hon inte var säker på att hon hade någon miljö som var bra för fotografering men när jag kom dit hade hon typ BARA bra miljöer för fotografering (nästan iaf;)). Stora bra fönster och enfärgat ljusgrått överkast på sängen blev kanon!

När jag fotograferar barn är mitt mål att FÅ dem att skratta, alltså inte BE dem skratta. David uppskattade mina lekar supermycket och jag kände verkligen att vi fick till det bra. Pruttkudde tyckte han var galet kul hahaha…
Och att få en medalj efteråt för storslagen insats vid fotograferingen när man är 5 år, det är grejer det tyckte David som till och med ville ha den med och visa på dagis;)

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*