Facebookfotografering

Förra veckan åkte jag hem till Natalie i Malmö som var den person jag bjöd på fotografering när min facebooksida hade 100 gillare! Det visade sig att hon hade Liam och Alvin, två små superfina killar att fotografera, mamma själv ville inte vara med på bild. Det var så roligt att få ansikte både på Natalie och på hennes fina familj!
De här barnen hade helt fantastiskt blåa vackra ögon. Jag har INTE ändrat den blåa färgen i bilderna utan de ÄR så fantastiska!!! Det enda jag gjort är att lägga till kontrast i hela bilden och ljusat upp den. Deras blåa kläder har ju förstås också hjälpt till att framhäva ögonen. Galet fint !!!  Än en gång har jag använt fönsterljuset som fanns tillgängligt och inte något annat…

Hoppas ni tycker lika mycket om bilderna som jag gör 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA
admin - 2013/04/01 - 18:26

Tusen Tack själv;) Kul att ni tycker om dem! Hoppas vi ses snart igen 😉
P

Johnny Rasmussen - 2013/04/01 - 18:06

Stort Tack till dig för alla vackra bilder Du tagit på våra Barn.
Jag är så Glad att Min fru Natalie blev utvalt som vinnare i tävlingen.
Tack för allt, vi återkommer vid senare tillfälle :-))
Mvh Johnny med Familj

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*