Fotografering Skåne

Nu håller vi på och laddar inför kommande Skånetur! På söndag bär det av och jag hoppas verkligen att snön och isen inte ska ställa till besvär på vägen dit. Man får köra så nätt vid kanten som min farfar alltid sa…

Vi ska vara därnere under hela vecka 13 och 14 (påskveckan och veckan därefter). Jag har några fotograferingar bokade men ännu finns några lediga tider kvar för den som önskar. Nu verkar det ju inte vara det fantastiska sommarväder jag hoppades på men det blir fina bilder på hemmafotograferingar också! Det viktiga är att man har lite fönsterljus och de allra allra flesta människor har ju fönster i sina hus/lägenheter 😉
Passa på att göra lite fina bilder på dig själv, dina barn eller varför inte din hund 😉

Här är en bild från en hemmafotografering i Åkersberga!

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*