Bakom datorskärmen

Här på bloggen har det varit lite stilla några dagar, jag vet… Men bakom kulisserna sjuder aktiviteterna och arbetsglädjen är på topp!

Det märks att säsongens brudpar nu är i full fart med att kolla och jämföra fotografer. Förfrågningar och bokningar har börjat trilla in och det är så kul! Jag längtar efter att få träffa alla fina brudpar och få göra en massa fina romantsiska bröllopsbilder! Under vecka 13 och 14 har jag tre bröllopsmöte att se fram emot. Idag ska jag göra mappar med information och avtal till dem. Och nu vet jag att sommaren kommer att tillbringas både i Stockholm och i Skåne 😉

Även barnfotograferingarna har kommit igång. Tror att människor generellt börjar tänka mer på fotograferingar när ljuset börjar komma tillbaka och våren är på antågande. Då hittar vi liksom ut ur våra krypin här i kalla Skandinavien haha…Hade en syskonfotografering förra helgen och har även syskonfotograferingar de kommande veckorna. Dessutom en liten nyfödd att fotografera och sist men inte minst ska jag göra den fotograferingen jag lottade ut när min facebooksida fick 100 Gillare (Nästa utlottning är vid 500 Gillare på facebooksidan som heter Fotograf Anne-Li Hilbert). Ska bli så kul att möta personerna bakom facebookprofil man stött på!

Går även och funderar på ett annat projekt att ta tag i men mer om det kommer längre fram! 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*