Tiden flyger

Tiden går minst sagt fort när man är till största delen föräldraledig! Snart är den tiden över och man ska jobba heltid 😉 Det är så klart fantastiskt att vara med sina barn men det ska också bli fantastiskt roligt att få ta mig an alla fotograferingar framöver. Och tänk så många blogginlägg det ska bli! Extra spännande att ha både Stockholmstrakten och Skåne som primära arbetsfält, man vet ju inte riktigt var man hamnar i sommar:)
På lördag ska jag fota en bebis och hennes storebror på nästan 4 år. Ska bli så kul! Det roligaste med att vara barnfotograf är nog att man aldrig vet riktigt vad som händer då barn ofta inte låter sig regisseras. Det gäller verkligen att vara snabb på avtryckaren när en bra bild uppstår och dessutom har jag en del saker i “bakfickan” så att det ändå brukar bli bra bilder även om de inte skulle vara riktigt sugna från början 😉

Tur jag har min egen lilla linslus till son att fota så länge, här kommer några bilder på honom…

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*