Bröllopsbroschyren för de Skånska brudparen

Nu har vi en fin tryckt broschyr rykande färsk från tryckeriet, jag och mina Skånesamarbetspartners, att lämna till intresserade blivande brudpar eller till de som vill tipsa sina nära och kära som går i bröllopstankar! Man kan hämta broschyren hos Smaksak i Blentarp, hos Fröken Ofelia i Sjöbo eller så kan man maila mig så skickar jag en åt er… Det går ju förstås också att se den digitalt här och om man vill tipsa någon så maila permalänken till dem fort och lätt!

Vi älskar det vi gör alla tre och ser fram emot att få veta alla era förväntningar och önskemål inför det stundande bröllopet! Tveka inte att kontakta oss för frågor och funderingar, vi svarar så gärna!!!

På min nya Facebooksida (Fotograf Anne-Li Hilbert) kommer dessutom en lottning med 5 digitala bilder att lottas ut när min sida har 500 Gillare. Värde 1490:- som kan användas som rabatt på ett bröllopspaket om så önskas om man skulle vinna. Missa inte det!!! Gå in och Gilla sidan och Dela gärna med era vänner så kommer vi fortare dit 😉

OBS! Tårtbilderna är INTE tagna av mig men de är med i broschyren så jag visar dem ändå 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*