Utlottning av fotografering

Nu finns jag på facebook också och där lottar jag ut en fotografering när jag har 100 gillare:)För att delta i utlottningen måste man även dela inlägget om utlottning så klart!

Välj själv om ni vill ha familjefotografering, barnfotografering, fotografering av husdjur eller ha rabatt på ett av bröllopspaketen. Utlottningen gäller 5 digitala högupplösta bilder som fås i både färg och svartvit version, värde ca 1495:-. Fotograferingen sker i Stockholm eller Skåne under 2013.

Lycka till!

http://www.facebook.com/FotografAnneLiHilbert

 

OBS! Det är viktigt att ni går in och Gillar själva facebooksidan annars finns ju inte ert namn med vid utlottningen! Det räcker alltså inte att bara gilla inlägget här, däremot är det ok att dela detta istället för det på facebook om man vill…

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*