Bröllopsplanering

Till helgen är det Bröllopsmässa i Stockholm som sen flyttar vidare och är i Malmö i början på februari. Som verksam både i Stockholm och i Skåne vet jag inte ännu var största delen av sommaren tar vägen. Spännande:)Det känns som om det är nu allting kör igång.  Alla fantastiska brudpar som ska planera sitt drömbröllop. Det känns som om kärleken vibrerar i luften. Magiskt:) Förväntningarna är stora under tiden man väntar på att säga ja till sin drömprins/drömprinsessa. Arbetet med planering inför den stora dagen är gigantiskt men när väl dagen är där så går det så otroligt fort att man nästan inte hinner njuta fullt ut och ta in allt vittnar många om. Kvar har man förhoppningsvis många fina bilder som hjälper en att minnas hur dagen egentligen var:) Det är en av orsakerna till att jag tar många detaljbilder på mina brudpar, så de kan minnas sin brudbukett, manchettknapparna, skorna… Dessutom blir det ju väldigt vackra bilder förstås:)

Även om ni inte väljer mig som fotograf finns det några saker jag tycker man ska tänka på i sitt val…

1. Välj en fotograf som personkemin stämmer med. En fotograf ni kan känna er avslappnade med och där det känns naturligt för er. Se därför till att få träffa fotografen i god tid före ert bröllop!

2. Titta på de bilder den fotografen har på sin hemsida. Är det den stilen ni är ute efter? Även om varje brudpar är olika har en viss fotograf en viss stil över sina bilder…

3. Kontrollera noga  vad som verkligen ingår i priset ni betalar. Ibland kan en fotograf verka billig men sen visar det sig att det inte var mycket mer än själva fotograferingen som ingick och allt annat ska efterbeställas… Då är det bra att man vet det i förväg och har räknat in det i budgeten för annars har man ju inte mycket ut av det 😉

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*