SmakSak

Mina nya samarbetspartners! Marie och Leon driver ett ljuvligt ekologiskt bageri i den lilla byn Blentarp. Deras gemensamma resa startade i Dubai och gick via Storbritannien innan de hittade sitt smultronställe i Skåne och startade upp för några månader sedan. Marie har bland annat jobbat som wedding planner i Storbritannien och Leon är konditor sedan många år tillbaka. Han är specialiserad på socker och choklad och gör helt enastående bröllopstårtor. Jag har sett bilder på flera av deras tårtor och de är så vackra att det nästan är synd att sätta tårtspaden i dem! Så snart jag får en chans att fotografera en av dem ska jag göra det;) Han gör allt från en enkel läcker tårta till flera våningars tårtor fulla med vackra blomsterdekorationer…

De dagar man inte gifter sig finns det gott bröd, egen marmelad och annat att njuta av i väntan på att prinsen ska fria eller med sin prins om man nu redan är gift:) Jag har själv redan blivit stamkund där och hade till yngsta sonens 1-årsdag en tårta därifrån med handmålat Blixten Mc Queen på. Otroligt uppskattad!

Så här ligger det till… Jag fotograferar bröllop, Marie och Leon fixar drömtårtan och Fröken Ofelia som jag skrivit om i tidigare inlägg gör traktens bästa brudbuketter. Dessutom finns en jätteduktig frisör som gör håruppsättningar i byn. Hon heter Christina och driver salong Hårharmoni. Christina är inte så sugen på att bli fotograferad men nästa gång jag är därnere i söder ska jag försöka övertala henne;)
Poängen är att tillsammans kan vi ordna det mesta som behövs på den stora dagen! Allt samlat i hjärtat av Skåne!:)

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*