Respons

Tuuuusen tuuuuusen tack för all fin respons jag fått via mail och SMS om hemsidan! Det betyder mycket för mig ska ni veta! Men jag funderar på varför det går trögt med kommentarer på själva hemsidan? Är det otydligt var man skriver? Kanske jag ska göra det tydligare? Funderar också på facebooksymbolerna… Kanske jag ska ta bort dem? Det finns ju en annan knapp som heter “Dela på facebook” som jag funderat på att ta bort för att den inte har den klassiska facebook-loggan men egentligen är den ju snyggare…

Vad tycker ni? Sådant här kan ge mig beslutsångest haha… Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni tycker!!!

Idag hade tulpanerna öppnat sig lite mer och jag kunde inte låta bli att fota dem igen… Man får ju nästan lite vårkänslor av dem!:)

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*