Året är 2013

Nytt år, nya möjligheter, ny hemsida och förhoppningsvis många nya kunder! Till sommaren tar min föräldraledighet slut och jag ska jobba. Fram tills dess jobbar jag 25% så för den som vill bli fotograferad innan är det bara att boka en tid!  Längtar efter att få fotografera massor av både barn, vuxna och brudpar. Kanske till och med en och annan hund ska fotograferas:)

Just denna veckan jobbar jag faktiskt heltid och ska försöka få saker på plats. Bloggen får jag ju startat i och med detta inlägg och jag har en ambition om att blogga minst en gång per dag. Hoppas att det blir många som följer med på resan:)

Nu ska jag sätta mig och välja ut barnbilder till hemsidan. På återseende!

 

PS. Och jag ääälskar kommentarer!! DS:)

Upp|Kontakt|Dela på FACEBOOK|TWITTRA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*